Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en Belgiƫ

Nieuws over trouwen en trouwlocaties

Trouwen in Roermond op elk gewenst tijdstip

Gemeente Roermond

Burgemeester en wethouders van Roermond willen trouwen in de Limburgse stad 24 uur per dag en zeven dagen in de week mogelijk maken. Aanleiding voor het voorstel is het toenemend aantal verzoeken om te mogen trouwen op 10-10-2010. Die dag valt op een zondag, en dat bracht het stadsbestuur op het idee de huwelijksceremonie op elk tijdstip mogelijk te maken.


Misbruik kosteloos trouwen in gemeente Westervoort

Gemeente Westervoort

Gemeente Westervoort gaat regels stellen aan de kosteloze trouwpartij op maandagochtend. De mogelijkheid om gratis te trouwen is bedoeld voor mindervermogenden, maar in de praktijk komen er veel bruidsparen met grote limousines of paardenkoetsjes. Zo kan er niet in de raadszaal getrouwd worden en komt er een maximum aantal van 20 personen.


Trouwen op zondag straks ook mogelijk in Rozendaal

Gemeente rozendaal

De gemeente Rozendaal heeft plannen om ook op zondag huwelijksvoltrekkingen toe te staan, dit om de gemeentekas te spekken. Ongeveer 80 koppels trouwen jaarlijks in het dorp, toch legt de gemeente er geld op toe. Door het openstellen hoopt de gemeente zo meer bruidsparen aan te trekken en de komende rijksbezuiningen het hoofd te kunnen bieden.


Trouwen in Boxmeer mag in buitenlucht

Gemeente boxmeer

De gemeente heeft de regelgeving voor trouwpartijen aangepast. Sinds half mei 2010 mogen bruidsparen in de gemeente Boxmeer ook in de buitenlucht trouwen, zolang de veiligheid niet in gevaar komt.


Gratis trouwen wordt soberder in Ubbergen

Trouwen soberder in Ubbergen

Het wordt voor bruidsparen in de gemeente Ubbergen die gebruik willen maken van gratis trouwen soberder. De gemeente heeft het te druk met bruidsparen die gratis willen trouwen en gaat het minder aantrekkelijk maken.


Nu ook trouwen op zondag in Overbetuwe

Trouwen in de overbetuwe

De gemeente van Overbetuwe wijzigt een regeling die trouwen op zondag mogelijk maakt. Zo kan men trouwen of een geregistreerd parnerschap aanvragen zeven dagen per week.


Meer over trouwen in de Overbetuwe...