Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Auberge De Kieviet

Stoeplaan 27
2243 CX Wassenaar
t0347 75 04 18
e  info@hoteldekieviet.nl
iwww.trouwenbijfletcher.nl/nl/locatie/auberge-de-kieviet/
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja

Vier uw gehele huwelijksdag op deze trouwlocatie in Wassenaar. Dit prachtige hotel heeft alles om uw huwelijksdag de mooiste dag van uw leven te maken!

Een prachtig loungeterras, sfeervol restaurant, riante zalen, een sfeervolle lounge en gezellige bar. Ook voor de culinaire invulling van uw huwelijksdag stellen wij graag iets met u samen. Heerlijke hapjes, een uitgebreide lunch, sfeervolle High Tea en een subliem diner maken uw huwelijksdag compleet.

Geniet van een spetterende feestavond ter afsluiting van uw huwelijksdag. Onze zalen bieden ruimte aan maar liefst 150 gasten.

Na een heerlijke dag kunt u uiteraard blijven overnachten in onze romantische suite waar u wordt ontvangen met een heerlijk glas bubbels en mooie bloemen.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende rondleiding? Wij ontvangen u graag op deze prachtige trouwlocatie.