Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Beachclub Royal

Zeekant 37
3151 HW Hoek van Holland
t0174 383438

iwww.beachclubroyal.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja overleg nee ja ja ja nee ja

Trouwen bij Beachclub Royal, op het strand

Hoe kan jullie huwelijk nog romantischer en mooier beginnen! Beachclub Royal is een officieel erkende trouwlocatie en voorzien van alle mogelijkheden om er een onvergetelijke en compleet verzorgde dag van te maken.

De hele dag aan zee, en wanneer het ‘Hollandse’ weer meewerkt, op het strand jullie bruiloft vieren zonder te moeten wisselen van locatie. De ambtenaar die jullie trouwt komt gewoon naar Beachclub Royal.

Natuurlijk zorgen wij dat Beachclub Royal er op jullie dag uitziet als een paradijs waar je de rest van je leven op terugkijkt. Zowel binnen als buiten een onvergetelijke dag die niets anders uitstraalt dan geluk en romantiek.

Aankleding en decoraties van Beachclub Royal gebeurt vanzelfsprekend in overleg met bruid en bruidegom of weddingplanner.