Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Fletcher Beachclub Zuiderduin

De Bucksweg 2
4361 SM Westkapelle
t0118 56 62 34
e  info@beachclub.nl
iwww.beachclub.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja ? ja

Trouwen op het strand

Geef elkaar het jawoord op het strand! Een mooie loper, stijlvolle stoelen, bloemen en een romantisch prieel? Wij zorgen ervoor dat uw huwelijksceremonie een waar sprookje wordt! Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de ceremonie op één van de prachtige terrassen van Beachclub Zuiderduin plaatst te laten vinden.

Mogelijkheden trouwlocatie

Beachclub Zuiderduin is dé locatie voor een zonnig huwelijksfeest, een culinair diner, een spetterend buffet of een zomerse barbecue. Het kan allemaal. Door de moderne inrichting met heerlijke loungebanken en hippe strandstoelen waant u zich in Saint-Tropez! Na uw zonnige diner kunt u uw gasten ontvangen voor een waanzinnig huwelijksfeest met uitzicht op het strand.

Terrassen

Beachclub Zuiderduin bestaat uit twee deels boven elkaar gelegen terrassen. Het onderste terras is onderdeel van de bar, terwijl het bovenste deel een prachtig uitzicht over de zee en de duinen biedt. Beachclub Zuiderduin gaat bij het organiseren van uw feest van één ding uit: gezelligheid! De professionele medewerkers van de Beachclub zorgen ervoor dat het een onvergetelijk feest gaat worden.

Spectaculair

Wenst u een spectaculair entree? Maak dan gebruik van ons helikopter platform! Spannender kan u huwelijksfeest haast niet beginnen. Fletcher Beachclub Zuiderduin is 365 dagen per jaar exclusief af te huren. Uiteraard kunt u blijven overnachten in het naastgelegen Fletcher Zuiderduin Beachhotel.

het plannen van uw huwelijk gaat heel veel tijd zitten. Wenst u tips, ideeën of hulp? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van onze Trouwspecialist.