Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Bellevue

Ophemertsedijk 2
4001 PB Tiel
t0344 87 00 13
e  info@bellevuetiel.nl
iwww.bellevuetiel.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja ja 40 ja

Bellevue een unieke trouwlocatie

In het prachtige pand aan de Waal kunt u trouwen met een fantastisch uitzicht over de Waal. Het Pand dateert uit 1842 en is sinds 2012 geheel gerenoveerd, waarin alle authentieke details zijn behouden.

Uw mooiste dag beleven in de meest romantische omgeving. Het jawoord geven in een prachtige historische zaal en daar ook dit vieren met vrienden en familie. Bellevue is een officiële trouwlocatie.

All-in trouwlocatie

Bellevue biedt u deze unieke all-in trouwlocatie. Voor een trouwfeest zonder weerga, geheel ingericht en aangekleed volgens uw wensen. Inderdaad, uw mooiste dag, want helemaal zoals u zich die voorstelt.

Wij bieden een totaal pakket aan met full- service en 1 op 1 begeleiding. De persoonlijke benadering en onze adviserende rol zorgen ervoor dat u op de dag van Uw bruiloft volledig kunt genieten van uw gasten, en dat de dag een onwisbare indruk achter laat bij uw gasten. Wij voorzien u in die mogelijkheid!

Bellevue maakt meer mogelijk. Wij bieden u diverse huwelijksarrangement met daarbinnen veel ruimte voor uw eigen inbreng.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen.