Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Bilderberg Château Holtmühle

Kasteellaan 10
5932 AG Tegelen
t077 373 88 00
e  holtmuehle.reservation@bilderberg.nl
iwww.bilderberg.nl/trouwen
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja 100 ja

Trouwen in prachtige trouwlocatie Château Holtmühle (Limburg)

Elkaar het “Ja-Woord”geven is een belangrijke stap in uw leven! Juist op deze dag mag het u aan niets ontbreken. Daarom is Bilderberg Château Holtmühle de perfecte locatie om uw huwelijk te bezegelen én uw huwelijksfeest in elk opzicht onvergetelijk te maken.

Oud Kasteel

Bilderberg Château Holtmühle is een kasteel van meer dan 600 jaar oud. Met zijn eeuwen oude poorten, de voormalige Tiendschuur (nu pottenbakkersmuseum) en de romantische Engelse tuin, heeft Château Holtmühle een uitstraling die u ergens anders zelden tegenkomt.

De harmonie tussen historische rijkdom en eigentijds comfort vormt de basis voor een ontspannen atmosfeer. De antieke open haarden, de oorspronkelijke plafonds en de statige trap wekken de indruk dat de tijd hier even stil staat.

Zalen

Diverse zalen en sfeervolle ruimtes, die de namen dragen van de voorname geslachten en families die het kasteel bewoonden, bieden u de ambiance die uw trouwdag een “historisch” cachet geeft. Telt u hier de culinaire verrassingen, de unieke ligging en Limburgse gastvrijheid bij op en u zult het met ons eens zijn; Château Holtmühle zal uw huwelijksdag onvergetelijk maken.

Bilderberg Château Holtmühle en de Gemeente Venlo bieden u graag de mogelijkheid uw huwelijk officieel vast te laten leggen in de authentieke stijlkamer de “Elisabeth van Tegelen Salon“ in ons kasteel. Doordat Bilderberg Château Holtmühle officiële huwelijkslocatie is, kan uw dag compleet door ons verzorgd worden. Tevens bestaat de mogelijkheid om, bij mooi weer, de huwelijksvoltrekking plaats te laten vinden aan ons prachtige terras aan de slotgracht.

Verrassende menu creaties

Aansluitend aan het burgerlijk kerkelijk huwelijk ontvangen wij u graag voor het aansnijden van de bruidstaart en voor een glas Champagne om te toosten op uw huwelijk. Afhankelijk van uw keuze voor de indeling van de dag, kunt u met uw gasten genieten van onze culinaire creaties voor een lunch of diner. Hiervoor stellen wij graag een menu voor u samen. Past een High Tea beter in uw dagindeling? Uiteraard kunnen wij ook aan deze wens voldoen. Onze gehele brigade staat continue voor u klaar om optimale service te verlenen. De creativiteit van de witte brigade en de ingrediënten van het vruchtbare Limburgse land zorgen dagelijks voor verrassende menu creaties.

Huwelijksfeest

Om uw huwelijk uitbundig te vieren met uw familie en vrienden is ons kasteel uitermate geschikt voor een stijlvolle feestavond. Een feestavond met versterkte muziek kan alleen plaatsvinden als het kasteel exclusief wordt gehuurd. Afhankelijk van de invulling van uw huwelijksdag en de bijbehorende offerte, wordt hiervoor een huurbedrag bepaald.

Overnachten/bruidssuite

Bilderberg Château Holtmühle beschikt over 66 luxe kamers voorzien van alle faciliteiten en comfort. Naast de 47 reguliere Deluxe kamers beschikt het hotel ook over 6 Kasteelkamers, 12 Superior kamers en 1 Bruidssuite. Deze romantisch ingerichte suite ligt onder de hanenbalken en heeft een aparte zitkamer en slaapkamer. In de badkamer bevindt zich een tweepersoons jacuzzi en een aparte douchecabine.

Highlights Bilderberg Château Holtmühle

  • Bilderberg Château Holtmühle is een officiële trouwlocatie
  • Omgeven door slotgracht
  • 2 Terrassen aan het water
  • Mooie omgeving voor fotoreportage in bijvoorbeeld de Engelse tuin
  • Authentiek gewelvenrestaurant Die Alde Heerlickheijt
  • Modern serre restaurant d’Orangerie
  • 66 luxe hotelkamers waarvan 1 Bruidssuite
  • Mogelijkheid tot het exclusief huren van het kasteel