Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Bilderberg Hotel De Klepperman

Oosterdorpsstraat 11
3871 AA Hoevelaken
t033 253 41 20
e  klepperman@bilderberg.nl
iwww.bilderberg.nl/trouwen
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja nee 150 ja

Trouwlocatie Bilderberg Hotel de Klepperman

Bilderberg Hotel De Klepperman vindt u in drie fraai gelegen, geheel in authentieke stijl gerestaureerde, Zuid-Veluwse boerderijen. Achter de fraaie boerderijgevels, die de gast weer even doet teruggaan in de tijd, schuilt een modern en eigentijds hotel.

Persoonlijke benadering

Een huwelijk is voor veel mensen de belangrijkste dag van hun leven. Bij de Klepperman zijn we dan ook van mening dat een bruiloft een persoonlijke benadering verdient. Je kunt nog zulke mooie arrangementen aanbieden; uiteindelijk is het de kunst om de dag te organiseren naar de wens van het bruidspaar. Daarbij is het natuurlijk wel ons vak om een goed en creatief voorstel te maken in overleg met het bruidspaar.

Huwelijksceremonie

De mooiste dag van uw leven wordt tot in de puntjes verzorgd. Hier mag een mooie trouwlocatie natuurlijk niet aan ontbreken. Ontvang uw gasten in de stijlvolle ambiance van Bilderberg Hotel De Klepperman. De Klepperman is eveneens ‘’Huis der Gemeente’’ van de gemeente Nijkerk. Dit betekent dat ook uw huwelijksvoltrekking in het hotel kan plaatsvinden.

Toost

Nadat de officiële huwelijksplechtigheid heeft plaats gevonden bieden wij een prachtige ruimte waar u in alle rust de felicitaties in ontvangst kan nemen. De patio met aangrenzend binnenterras is bij uitstek een prima ruimte voor uw toost. Voor uw bruidstaart werken wij met een uitmuntende patissier waar wij graag in willen bemiddelen.

Culinaire invulling

Bilderberg Hotel De Klepperman beschikt over een eigen keukenteam die met veel passie voor ‘’het vak’’ de culinaire invulling verzorgt. In de uitmuntende keuken van Bilderberg Hotel De Klepperman werken we vooral met pure seizoensgebonden producten. Uw wens krijgt altijd een goede invullingen van onze chef. Ambachtelijke creaties uit eigen keuken, bereidt met veel liefde voor het vak. Dat is wat u van de Chef-kok en zijn team kunt verwachten!

Feestavond

De Heerlickheit is een van de mooie ruimtes waarin ‘s avond geweldig gefeest kan worden. Deze zaal is een uitermate geschikte ruimte voor zowel dans, sta- en zitgelegenheid voor al uw gasten. Uiteraard zijn hier ook diverse mogelijkheden voor entertainment en aankleding. Wij informeren u met alle genoegen naar de mogelijkheden voor uw feestavond.

Overnachtingen

Bilderberg Hotel De Klepperman is een hotel met allure. De 79 moderne hotelkamers zijn een uitstekende uitvalsbasis voor u en uw gasten om de nacht door te brengen na een prachtige dag. Een prachtige bruidssuite met extra luxe staat geheel tot uw beschikking na een lange maar indrukwekkende dag.

Voor hoeveel personen is de trouwlocatie geschikt?

Maximaal aantal gasten receptie 300
Maximaal aantal gasten diner 140
Maximaal aantal gasten feest 300