Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Brummerij

Boerpad 8-9
7961 LB Ruinerwold
m 06 5351 2775
e  info@brummerij.nl
iwww.brummerij.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja ja 100 ja

Idyllisch trouwen

Bij Brummerij vieren jullie je bruiloft en/of de complete dag, op één van de mooiste plekken van Nederland. Geven jullie het ja-woord op de deel of buiten onder de oude eik?

De Brummerij in Ruinerworld, bij Meppel, is een trouwlocatie van de gemeente de Wolden

Je kunt hier officieel trouwen voor de burgerlijke stand. De ceremonie kan naar keuze buiten of binnen plaatsvinden.

Jouw Sprookje gaat bij Brummerij in vervulling

Elke bruiloft is totaal verschillend bij Brummerij, wij proberen zo dicht mogelijk bij jullie wensen uit te komen. Dat betekent dat we heel persoonlijk werken, goed naar jullie luisteren en dan samen naar een huwelijksdag toe werken die helemaal bij jullie past!

Winterbruiloft

Waarom wachten tot de zomer als je op een fantastische manier al in de winter kunt trouwen bij Brummerij?! Trouwen bij het kampvuur met dikke jassen aan en hete chocolade... Hoe romantisch kan het zijn! Samen met jou bedenken we een prachtige winterbruiloft met heerlijk winterse maaltijden, wildbuffetten, winterhapjes, carolsingers buiten bij de vuurkorf, romantische verlichting buiten en binnen heerlijk de kachel aan in onze oude boerderij.

Trouwen vanuit Brummerij

Wist je trouwens dat je vanuit Brummerij kunt trouwen: je komt ‘s morgens aan in je jeans, geniet van een heerlijk ontbijtje en kleed je dan voor de trouwdag. Je kunt je eigen kapper of visagist meenemen en we kunnen meteen beginnen met de foto-/filmshoot in het voor jullie gereserveerde ouderhuis, dat voor deze dag geheel tot jullie beschikking staat.

De bruidegom ziet zijn bruid voor het eerst in haar trouwjapon bij de voordeur van ons ouderhuisje. Samen begeven jullie je dan naar het achterhuis of de oude tuin, waar de ceremonie zal plaatsvinden.

Hebben jullie er al zin in? Wij wel!