Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Café de Kruimel

Dorpsstraat 11
9462 PJ Gasselte
t0599 56 52 35
e  info@cafedekruimel.nl
iwww.cafedekruimel.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja ja ? ja

Een bijzondere en romantische trouwlocatie

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie?

Het stromende water van de wensput, het sfeervolle bruine café, het overdekte tuinterras en de prachtige ruime tuin maken Café de Kruimel tot een bijzondere en romantische trouwlocatie.

De ambtenaar van burgerlijke stand kan het huwelijk komen voltrekken op locatie en verder wordt alles tot in de puntjes geregeld om een geweldige dag van jullie huwelijk te maken; van champagne tot het aansnijden van de taart en van een heerlijk diner tot een spetterend swingfeest met de muziek helemaal naar jullie wens.

Ook foto's maken is geen enkel probleem; zo bieden de vijver met zandstrand en de ruime en landelijke tuin met fruitbomen de ideale mogelijkheid om prachtige foto’s van jullie huwelijk te maken.

Wat ook nog tot de mogelijkheden behoort, is trouwen in het witte middeleeuwse kerkje direct gelegen achter Café de Kruimel. Zowel het kerkelijk als het burgerlijk huwelijk kan hier worden voltrokken en na afloop van de plechtigheid zijn jullie samen met jullie gasten natuurlijk van harte welkom om verder te genieten in de Kruimel van bijvoorbeeld een heerlijk dinerbuffet, gezellige receptie of swingend feest in een ongedwongen sfeer.

In Café de Kruimel worden alleen besloten feesten gegeven waardoor jullie de gehele locatie exclusief af kunnen huren. Jullie je idee, samen werken we het uit en zorgen wij dat het jullie aan niets zal ontbreken!

Keertje komen kijken? Geen probleem! Contact opnemen kan via de mail info@cafedekruimel.nl of even bellen naar 0599-565235 om vrijblijvend een afspraak te maken! Meer informatie is ook te vinden op www.cafedekruimel.nl.