Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

De Garage, Radio Kootwijk

Radioweg 3
7348 BG Radio Kootwijk
t088 000 15 15
e  info@kasteelfeesten.nl
iwww.kasteelfeesten.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja nee ja ja

Trouwen in een industrieel pand De Garage

Naast het zendgebouw van Radio Kootwijk bevindt zich De Garage.

Het pand is een industrieel plaatje naast de kathedraal gelegen in de rustgevende natuur van Radio Kootwijk. Een unieke locatie voor uw huwelijksdag! Wij verzorgen voor u uw diner, receptie en/of huwelijksfeest!

Omgeving geschikt voor buitenactiviteiten

De Garage heeft een industriële insteek met een modern, strakke, retro inrichting. U kunt tevens gebruik maken van de omgeving wat geschikt is voor buitenactiviteiten zoals schermen, kleiduifschieten, een valkeniershow en diverse rondleidingen door de natuur en de gebouwen. Een geschikte locatie voor een dagvullend programma.

In De Garage kunnen u en uw gasten genieten van een stijlvol diner of walking diner maar ook van een gezellig buffet of openlucht BBQ.

Het terras met overkapping geeft ook meerdere mogelijkheden voor deze dag. Laat u verrassen door deze unieke locatie voor een onvergetelijke dag!

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op per e-mail of telefonisch (tel. 088-0001515).