Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

De Lichtfabriek

Minckelersweg 2
2031 EM Haarlem
t023 540 02 88
e  info@lichtfabriek.nl
iwww.lichtfabriek.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja nee ja ja ja 300 nee

Stel je je eens voor: het stoere, industriële karakter van De Lichtfabriek in combinatie met het zachte, romantische van een trouwfeest. Creëer je droomhuwelijk in De Lichtfabriek, want (bijna) alles kan!

Het gebouw is voorzien van diverse karakteristieke zalen met een uiteenlopende capaciteit die naar wens aangekleed kunnen worden. De Lichtfabriek werkt met hoogstaande cateraars en stijlvolle decorateurs voor een uitstraling die perfect bij jullie past.

Je kunt je huwelijksfeest bij ons organiseren, een sitdown / buffet diner in stijl laten bereiden en ook de daadwerkelijke inzegening van het huwelijk is mogelijk in De Lichtfabriek. Alles wat de ambtenaar van burgerlijke stand hiervoor vereist is bij ons aanwezig. Daarbij is er ruime gratis parkeergelegenheid voor alle gasten.

Het Energiehuis en Het Oliehuis zijn de meest gewilde plekken voor het vieren van huwelijken in De Lichtfabriek. Het Energiehuis heeft de uitstraling van een klein kasteeltje met middeleeuwse dakkapellen en prachtig metselwerk. Het heeft een eigen ingang en een bijzondere, intieme sfeer. Boven bij Het Energiehuis (de vide) is ruimte voor een kleinschalig sit down diner. Beneden is de ideale ruimte voor een feest of receptie. Ook is hier plek voor een eventuele DJ.

Het Oliehuis is zeer geschikt om het trouwen zelf plaats te laten vinden. Er is hier ruimte om tot 250 stoelen neer te zetten. Ook is dit de perfecte zaal voor een grootschaliger feest, diner of grootsere receptie. Met genoeg ruimte voor een eventuele DJ of band. Het Oliehuis heeft een zeer warme uitstraling.

Wie het echt groots aan wil pakken, kan terecht in De Turbinehal. Deze zaal heeft het meest industriële karakter van de drie. Deze stoere zaal leent zich voor grootschalige diners, trouwfeesten en recepties. Met wellicht zelfs een DJ op de kraan achterin de zaal.

Nieuwsgierig geworden? Jullie zijn van harte welkom om een keer langs te komen, de zalen te bezichtigen en de mogelijkheden te onderzoeken. Wij plannen graag een afspraak met jullie in.

Voor hoeveel personen is de trouwlocatie geschikt?

Het Energiehuis:
200 personen feest
50 personen sit down diner

Het Oliehuis:
750 personen feest
250 personen seated ceremonie
100 personen sit down diner

De Turbinehal:
1200 personen feest
750 personen seated ceremonie
300 personen sit down diner