Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Exclusive Boat Charter Loosdrecht

Veendijk 23
1231 PD Loosdrecht
m 06 5435 3042
e  info@exclusiveboatcharterloosdrecht.nl
iwww.exclusiveboatcharterloosdrecht.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
nee ja ja ja nee ja ja ja 40-50 nee

Trouwfeest

De mooiste dag van uw leven op een unieke locatie. Een schip, hoe bijzonder wilt u het hebben!

Uw trouwfeest met uw gezelschap aan boord van de river cruiser Della Vita voegt iets unieks toe aan uw dag. De maritieme entourage met sfeervolle bar maken uw feest onvergetelijk.

Sfeervol en comfortabel

River cruiser ‘Della Vita’ (‘Des Levens’) van Exclusive Boat Charter Loosdrecht is één van de mooiste river cruisers van Nederland. Comfortabel en sfeervol met als vaargebied de Loosdrechtse Plassen en Nederlands mooiste rivier de Vecht. Della Vita biedt u 365 dagen per jaar een bijzondere feestlocatie in een inspirerende omgeving.

River cruiser Della Vita is voorzien van alle faciliteiten en comfort met een bijzonder ruime stahoogte én een panoramisch uitzicht, zowel binnen als aan dek. Het partyschip heeft benedendeks een bijzonder aangename en intieme sfeer. Eigenlijk kun je wel spreken van een bruin café op het water. Naast een grote bar is er zitgelegenheid voor circa 50 personen. Deze ruimte is zodanig ingericht dat dit karakter behouden blijft bij zowel grote als kleinere gezelschappen. Het ruime bovendek, voorzien van zitplaatsen dat deels kan worden overkapt, maakt het geheel compleet. Het schip is een uitgelezen locatie voor uw trouwfeest. Bij bijna elk weertype is het goed toeven op de Della Vita.

Uw wensen in ons vizier

Onderdeel van de service is de flexibiliteit in het aanbod. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen waar u wilt op- en afstappen en worden geen extra kosten in rekening gebracht indien de vaartijd (enigszins) uitloopt. Wij gaan niet alleen voor een goede verzorging, maar voor een ervaring die u en uw gasten met een glimlach bijblijft. Daar kunt u ons aan houden!

Culinair

De culinaire invulling van een arrangement of event aan boord van de Della Vita is smaakvol en divers. Er is veel mogelijk voor ieder budget: van een Hollands broodje of een gezellige barbecue tot een uitgebreid warm of koud buffet. De invulling, van buffet tot diner, wordt in overleg met u samengesteld.

De mensen erachter

Creativiteit betekent voor Gros iets kunnen creëren of maken, en dan vooral iets eigens en origineels. Partner Karin is altijd op zoek naar een combinatie van creativiteit, originaliteit en extra’s. Hierin ziet zij de uitdaging altijd weer vernieuwend en daardoor onderscheidend te zijn. Wij zijn echte hosts. We geloven in een persoonlijk en betrokken manier van werken waarin service en betrokkenheid centraal staan. De charme en de mogelijkheden van het partyschip heeft ons gegrepen. We zijn enthousiast over het schip en het vaargebied en willen dit delen met onze gasten.

“Feesten moeten méér dan leuk zijn. Wij bieden met creativiteit, gedrevenheid en veel plezier bijzondere en verrassende feestarrangementen. Wij bouwen op kwaliteit en persoonlijke service. Voor minder gaan we niet.”