Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Finley

Nieuw Loosdrechtsedijk 242
1231 LG Loosdrecht
t035 577 40 40
e  info@finley.nl
iwww.finley.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja nee ja ja ja 100 nee

Trouwlocatie Finley Het Witte Huis

Finley Het Witte Huis is dé locatie om een onvergetelijke huwelijksceremonie, receptie, diner of feest te vieren. Deze prachtige rietgedekte villa is uniek gelegen aan de Loosdrechtse Plassen. De villa heeft een moderne inrichting met tegelijkertijd een intieme uitstraling, dat maakt Het Witte Huis dé plek om een lang gelukkig leven te beginnen.

Trouwen in een villa

De prachtige witte villa heeft een nog warmere uitstraling en huiselijker sfeer dan voorheen. Bij binnenkomst in de geheel ge-restylde entree is de warmte van de gezellige haard een aangename verrassing. Daarnaast hebben alle muren, kozijnen, plafonds en vloeren in de villa een warme kleur gekregen, die naadloos in elkaar overlopen en afgestemd zijn op het stijlvolle nieuwe interieur. Een uitgebalanceerd lichtplan zorgt voor een verrassende en subtiele finishing touch. De zeer exclusieve catering zullen u en uw gasten verwennen. Een sitdown diner of een walking diner, niets zal u en uw gasten ontbreken. Ook zijn wij u graag behulpzaam bij de keuze met betrekking tot muziek en entertainment. Wij zullen u begeleiden om uw eigen unieke huwelijksdag samen te stellen. De mogelijkheden zijn bij Finley Het Witte Huis eindeloos. Bent u nieuwsgierig geworden? Wij ontvangen u graag en terwijl u van het prachtige uitzicht geniet nemen wij uw wensen door.