Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Het Bosch @ the Waterfront

Jollenpad 10
1081 KC Amsterdam
t020 644 58 00
e  waterfront@hetbosch.com
iwww.hetbosch.com
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja ja 40 nee

Trouwen aan het water van de Nieuwe Meer… stelt u zich eens voor!

U komt aan met een mooi schip dat aanmeert aan de steiger van restaurant het Bosch. Op die steiger is de rode (of witte) loper voor u uitgerold en leidt u tot het terras waar uw gasten u al staan op te wachten. De bruidstaart wordt aangesneden en u proost met een mooi glas champagne op de liefde!

De receptie gaat naadloos over in het diner. De heerlijke gerechten en de mooie wijnen zijn door u zelf – in overleg met de chef – samengesteld tot het perfecte diner en dan, zo aan het einde van het menu, draait de DJ langzaam het aantal bpm’s omhoog waardoor er een knalfeest ontstaat waar uw gasten het nog lang over zullen hebben!

Of natuurlijk heel anders, het is tenslotte uw dag! We bespreken graag alle wensen en mogelijkheden zodat we er zeker van zijn dat het ‘a day to remember’ wordt!

Een trouwerij is bij het Bosch mogelijk in ons restaurant of op The Waterfront (zie locaties) afhankelijk van de grootte van u gezelschap en het seizoen.

Capaciteit van onze hoofdlocatie is 60 tot 125 personen
Capaciteit van onze ‘Waterfront’-locatie is 30 tot 50 personen