Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Het Oude Stadhuis

Hoogstraat 36
3417 HD Montfoort
t0348 47 40 04
e  info@oudestadhuis.nl
iwww.oudestadhuis.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja nee ja nee ja nee

Trouwen in Het Oude Stadhuis in Montfoort

Aan de Hollandse IJssel in het groene hart ligt het monumentale pand, anno 1373, Het Oude Stadhuis. Deze toplocatie schittert midden in het plaatsje Montfoort.

Naast het sfeervol ingerichte restaurant & stadscafé beschikt Het Oude Stadhuis over ruimtes van verschillende groottes met elk haar eigen karakter en mogelijkheden. Het Oude Stadhuis biedt plaats aan 150 personen.