Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Scheepvaartmuseum Amsterdam

Kattenburgerplein 1
1018 KK Amsterdam
t020 523 22 46
e  events@hetscheepvaartmuseum.nl
iwww.hetscheepvaartmuseum.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja nee ja ja ja nee ja

JA! Trouwen in Het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum is niet alleen een museum, het is ook een erkende officiële trouwlocatie. Het historische gebouw is een perfecte locatie voor huwelijksvoltrekkingen, recepties, diners en feesten van 30 tot 1.000 gasten.

Mogelijkheden bruiloft

Verschillende multifunctionele, moderne ruimtes bieden ongekende mogelijkheden voor uw bruiloft. Uw gasten ontvangen op het VOC-schip Amsterdam, elkaar het ja-woord geven in één van de prachtige Heldenkamers, een exclusief feest op het Open Pleyn? Het kan allemaal in ´s Lands Zeemagazijn.

Drie ruimtelijke Kamers, samen De Heldenhoek, hebben uitzicht op het water en zijn ideaal voor bijvoorbeeld uw officiële ceremonie. De Heldenhoek is zowel overdag als ‘s avonds te huur. Natuurlijk mag u in dit historische gebouw state-of-the-art faciliteiten verwachten.

Het Open Pleyn, de spectaculair overkapte binnenplaats van Het Scheepvaartmuseum, kan ’s avonds gebruikt worden voor recepties, diners en feesten tot 1.000 gasten.

Trouwlocaties op het water

Het Scheepvaartmuseum heeft twee bijzondere locaties op het water. Het historische stoomschip Christiaan Brunings en de replica van het VOC-schip Amsterdam zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring. De bereikbaarheid van Het Scheepvaartmuseum is goed, ook vanaf het water. Als bruidspaar aankomen per boot, behoort dus tot één van de vele mogelijkheden.

Deze dag moet de mooiste uit uw leven worden en wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.