Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Het West-Indisch Huis

Herenmarkt 99
1013 EC Amsterdam
t020 625 75 28
e  info@taste.nl
iwww.taste.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja ja 0 ja

Uw huwelijk in het West-Indisch Huis

Het West-Indisch Huis, een statig pand uit 1617 is gelegen in het hartje van Amsterdam aan de Haarlemmerstraat. Het Huis vormt met haar unieke binnenplaats, vier stijlvolle imposante zalen en authentieke uitstraling het ideale decor voor het vieren van jullie gehele trouwdag. Van de huwelijksvoltrekking en receptie en diner tot een dansfeest dat tot de kleine uurtjes doorgaat.

De binnenplaats & poort

Ondanks dat Het Huis midden in het centrum Amsterdam ligt, zult u de rust en stilte ervaren zodra u de poortingang aan de Herenmarkt binnen komt. Het standbeeld van de Gouverneur Generaal van deze post, Peter Stuyvesant, siert vandaag de dag nog de sfeervolle binnenplaats van het gebouw.

De compagniezaal

De Compagnieszaal is één van de prachtige statige zalen van Het West-Indisch Huis, welke regelmatig dienst doet als trouwzaal. De marmeren vloer en de antieke schouw geven een stijlvol accent aan de zaal en de hoge ramen bieden uitzicht op de fraaie binnenplaats. Grote antieke spiegels zorgen op subtiele wijze voor extra sfeer.

De admiraalszaal

De Admiraalszaal ligt op de eerste etage en heeft, in plaats van marmer, parket op de vloer. De zaal biedt door de bovenligging iets meer rust en het lagere plafond maakt dat de zaal een gemoedelijke en informele sfeer uitstraalt. Oude pentekeningen van de West-Indische eilanden sieren de wanden van deze zaal.

De commandeurszaal

De hoge ramen in de Commandeurszaal maken de zaal tot een fraaie lichte ruimte. Een schitterend accent geven de sierlijke koperen kroonluchters, die mooi afsteken tegen het balkenplafond. De Commandeurszaal beschikt over deuren die rechtstreeks toegang bieden naar de besloten binnenplaats; een fantastische omgeving voor uw champagnetoast met bruidstaart, receptie of gezellige borrel.

De schutterszaal

De Schutterszaal bevindt zich boven de Commandeurszaal. Deze prachtige zaal, met evenals de Admiraalszaal een parket vloer, is volledig geluidsgeïsoleerd en is voorzien van airconditioning. Een uiterst mooie zaal voor een fantastisch swingend feest.

Het West-Indisch Huis heeft een prachtige monumentale uitstraling. Met de juiste styling & decoratie kan elke gewenste sfeer worden gecreëerd van klassiek tot modern.

Het West-Indisch Huis is een officiële trouwlocatie en heeft het NTBO keurmerk trouwen. Daarbij is exclusiviteit voor uw gezelschap altijd gegarandeerd.