Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Hoeve Sparrendam

Veenwal 6
3871 KG Hoevelaken
t088 000 15 15
e  info@kasteelfeesten.nl
iwww.kasteelfeesten.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja ja ja ja

Trouwen in een landelijke sfeer

U bent op zoek naar dé ideale locatie voor het organiseren van een huwelijksvoltrekking, receptie, diner en huwelijk? Hoeve Sparrendam biedt u deze mogelijkheid en meer.

Kenmerkend voor Hoeve Sparrendam is de landelijke sfeer. De hoeve wordt omringd door uitgestrekte weilanden, slingerende landweggetjes, houtwallen en boomgaarden. Dit alles maakt Hoeve Sparrendam tot een aantrekkelijke feestlocatie voor uw huwelijksdag.

Een huwelijk behoort tot één van de belangrijkste dagen van uw leven. Deze dag moet romantisch, feestelijk en zorgeloos zijn, een dag om nooit te vergeten.

Huwelijksfeest

Hoeve Sparrendam is een veelzijdige locatie voor elk huwelijksfeest.

Een intiem diner in de sfeervolle hoeve, een spetterend feest of een gezellige barbecue in de tuin. Hoe u uw dag ook wilt invullen, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Hoeve Sparrendam is een flexibel in te richten ruimte die zowel voor grote als kleinere groepen geschikt is. En terwijl u geniet van de mooiste dag van uw leven, zorgen wij ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Indien gewenst verzorgen wij ook de muziek en ander entertainment.

Het team van Kasteelfeesten verwelkomt u graag en is trots op deze geweldige locatie. Uiteraard staan wij klaar om u te woord te staan en u te helpen met de organisatie van uw onvergetelijke dag!

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op per e-mail of telefonisch (tel. 088-0001515).