Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Hotel Gastronomique De Echoput

Amersfoortseweg 86
7346 AA Hoog Soeren
t0555 19 12 48
e  reserveringen@echoput.nl
iwww.echoput.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja ja ja

Trouwen midden in de prachtige bossen van Apeldoorn

De Echoput maakt van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven. Wij nemen alle zorg van u over en u kunt de hele dag genieten! Het plaatje wordt compleet in Hotel Gastronomique De Echoput.

Ons luxe hotel, in de prachtige bossen van Apeldoorn, is bij uitstek een romantische locatie voor een huwelijk. Wat is er mooier dan één locatie voor het huwelijk, uw diner, het grote trouwfeest en de huwelijksnacht!

Officiële trouwlocatie

De Echoput is officieel trouwlocatie van de gemeente Apeldoorn. Uw burgerlijk huwelijk kan dus bij ons worden voltrokken. Voor de kerkelijke inzegening zijn er vlakbij De Echoput twee bijzondere trouwkapellen die we u van harte aanbevelen: de kapel van Hoog Soeren en de Heilige Geest kapel van Assel, die romantisch wordt verlicht met 100 kaarsen. De rit naar de kapellen loopt door het bos en over de heide. Het is een sprookje!

In het bos en op de heide kunnen ook prachtige trouwfoto’s gemaakt worden, die u blijvend zullen herinneren aan de bijzonder dag.

Receptie/diner

Na de huwelijksvoltrekking kunnen uw gasten natuurlijk niet wachten u te feliciteren. Er zijn allerlei mogelijkheden voor de receptie. Deze kan plaatsvinden in het Hotel, maar op een mooie zomerdag is het natuurlijk ook mogelijk om ons grote terras onder de beukenbomen voor uw receptie in te richten.

Restaurant de Echoput staat al decennia bekend om haar culinaire topkwaliteit. Chefkok Leendert Scholtus kookt hier de sterren van de hemel en zal voor de culinaire verzorging tijdens de receptie zorgen. Uiteraard, in overleg met u, zal hij ook een fantastisch menu samenstellen voor u en uw gasten.

Feest

Een hoogtepunt van uw dag zal vast of een mooi diner zijn, of een groots feest. De Echoput heeft hiervoor alles in huis. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar en diverse mogelijkheden wat betreft muziek en aankleding. Geen bruiloft is hetzelfde, daarom stemmen we graag alles af op uw specifieke smaak, zodat al uw wensen uitkomen.

Huwelijksnacht

Zo’n prachtige dag moet natuurlijk afgesloten worden met een even zo prachtige huwelijksnacht. De Echoput beschikt over een Torensuite (70m²) met een spectaculair panoramisch uitzicht over de enorme bomen van de Kroondomeinen. De suite heeft een heerlijk groot bubbelbad, 2 LCD-tv’s en het heeft een bijzonder balkonplateau, waar u zelfs in zwoele nachten nog heel lang buiten kunt vertoeven. Uiteraard wordt de suite voor uw huwelijksnacht voorzien van alle details; kaarsen, rozenblaadjes, champagne en ’s ochtends een koninklijk ontbijt op bed!

Uw gasten kunnen eveneens blijven genieten in het Hotel. Na een heerlijke nacht, wacht ze een overheerlijk ontbijt, waarna er heel de dag genoten kan worden van de rust en de prachtige omgeving. Er kan ook vrijblijvend gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten; het binnenzwembad, de sauna, indoor golfgreen en de fitnessruimte.

Huwelijksverjaardag

Als afsluiting van de prachtige dagen krijgt u een uitnodiging cadeau om een jaar later uw huwelijksverjaardag te vieren met een intiem diner voor twee. Dan kunt u samen in De Echoput terugdenken aan de dag die door u nooit meer vergeten zal worden.

De mooiste dag van uw leven! Dat is waar het team van Hotel Gastronomique De Echoput voor gaat!