Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Hotel Paleis Het Stadhouderlijk Hof

Hofplein 29
8911 HJ Leeuwarden
t0347 75 04 24
e  info@hotelstadhouderlijkhof.nl
itrouwen.hotelstadhouderlijkhof.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja 8 ja

Trouwen in historisch paleis

Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof laat u genieten in Koninklijke sferen! Dit historische en sfeervolle 18e eeuwse paleis is bezit geweest van de Koninklijke familie en beschikt daarnaast over een uitstekend à la carte restaurant: Ús Heit. Het paleis ademt romantiek, sfeer en historie uit.

Trouwen in Koninklijke sferen?

Dat kan in Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof. De prachtige Nassauzaal biedt u historische schilderijen, hoge plafonds en prachtige kroonluchters. Bij mooi weer kunt u elkaar het jawoord geven in onze sfeervolle Hoftuin, onder een romantisch prieel. Neem hier vervolgens uw gelukwensen in ontvangst tijdens uw receptie. Stralender kan uw bruiloft niet worden.

Bent u in een klein of juist groot gezelschap?

Met onze verschillende zalen bieden wij voor een ieder wat wils. De prachtige zalen van Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof zijn uitermate geschikt voor uw receptie, lunch, diner en/of huwelijksfeest.

kunt heerlijk lunchen en dineren in één van onze rijk aangeklede zalen. Geniet van culinaire hoogstandjes, welke bereid worden met streek- en seizoensgebonden ingrediënten. Wij maken graag een diner op maat dat aan al uw wensen voldoet.

Huwelijksfeest

Uw huwelijksfeest in Friesland is niet compleet zonder een dansavond in ons Paleis! Alle zalen zijn uitgerust met prachtige dansvloeren en groot genoeg om al uw avondgasten te ontvangen. Na afloop van een geweldige huwelijksdag kunt u blijven overnachten in onze luxe bruidssuite met jacuzzi en hemelbed. U wordt ontvangen met een heerlijke fles champenoise en een mooie bos bloemen.

Wenst u tips, ideeën of hulp? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van onze Trouwspecialist.