Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Hotel Paterswolde

Groningerweg 19
9765 TA Paterswolde
t050 309 54 00
e  info@familiehotelpaterswolde.nl
iwww.trouwenbijfletcher.nl/nl/locatie/paterswolde
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja

Het vier-sterren Fletcher Familiehotel Paterswolde is een officiële trouwlocatie en biedt tal van mogelijkheden voor een tot in de puntjes verzorgde bruiloft.

U kunt uw gehele huwelijksdag op deze unieke locatie vieren, van ceremonie en receptie tot aan uw feestavond en huwelijksnacht. Ons hotel beschikt over diverse, multifunctionele zalen met een maximale capaciteit tot 220 gasten. Of u nu kiest voor een intieme bruiloft of voor een uitbundige dag vol feest, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij dragen veel zorg voor uw huwelijksdag en zorgen ervoor dat uw bruiloft een onvergetelijke dag wordt.

Bovendien kunt u zich laten betoveren door de rustgevende natuurrijke omgeving nabij het recreatiegebied Paterswoldsemeer en de stad Groningen. In de directe omgeving rond ons hotel bent verzekerd van een prachtig decor voor uw trouwreportage.