Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Fletcher Hotel-Resort Spaarnwoude

Oostbroekerweg 17
1981 LR Velsen-Zuid
t0347 75 04 75
e  info@hotelresortspaarnwoude.nl
itrouwen.hotelresortspaarnwoude.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja ? ja

Trouwen in recreatiegebied Spaarnwoude

Trouwen is de bezegeling van uw liefde voor elkaar, een belofte om voor elkaar te zorgen. Uw huwelijksdag is dan ook één van de mooiste dagen van uw leven, waaraan veel zorg en aandacht moet worden besteed. Hotel-Resort Spaarnwoude neemt u graag een stukje zorg uit handen. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van de meest uiteenlopende feesten en partijen. Dus zowel voor een intiem samenzijn met familie en naaste vrienden als een spetterende dag vol feest bent u bij ons aan het juiste adres! U geeft uw jawoord in één van de feestelijke zalen welke geheel naar uw wensen gedecoreerd kunnen worden. Een mooie loper, prachtige bloemen en romantische kaarsen? Het is allemaal mogelijk.

Receptie/diner/feest

Voor uw receptie raden wij het royale terras van harte aan. Neem uw gelukswensen in ontvangst en geniet van een bruisend glas Champenoise en een heerlijk stukje bruidstaart. Voor een culinair diner kunt u terecht in ons sfeervolle restaurant met een schitterend uitzicht op het recreatiegebied Spaarnwoude. Kiest u voor een culinair 4-gangen diner of een uitgebreid dinerbuffet? Samen met u stellen wij graag een diner samen dat aan al uw wensen voldoet.

Na een sfeervol diner is het tijd om met de voetjes van de vloer te gaan in onze feestzaal met dansvloer. Onze gastvrije medewerkers zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Huwelijksnacht

Ook voor uw huwelijksnacht kunt u uitstekend bij ons terecht. De romantische suite met een prachtig uitzicht over het water is van alle gemakken voorzien: een ruime badkamer met jacuzzi, een prachtig hemelbed en een ruim balkon zorgen ervoor dat u hier heerlijk na kunt genieten van een prachtige dag.