Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale

St. Annastraat 46
4524 JE Sluis
t0347 75 04 52
e  info@dikkevandalesluis.nl
itrouwen.dikkevandalesluis.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja ? ja

Trouwen in Middeleeuwse vestingstad

Gelegen op de grens van Nederland en België, in de Middeleeuwse vestingstad Sluis, vindt u het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale. Het exclusieve hotel is gevestigd in een voormalig klooster en biedt u een klassieke sfeer met hedendaags comfort.

Klein of groot gezelschap?

Bent u met een klein of juist groot gezelschap? Met vijf sfeervolle zalen bieden wij voor een ieder wat wils. Wij bieden u ruimte voor een receptie tot 500 personen. Bij goed weer is ook ons ruime en zonnige terras een uitstekende mogelijkheid. Iedereen kan heerlijk van de zon genieten, terwijl u uw gelukwensen ontvangt. Stralender kan uw bruiloft niet worden! Voor een heerlijk culinair diner kunt u terecht in restaurant Johan Hendrik. Het restaurant is klassiek ingericht in de stijl van Louis XIV en serveert voornamelijk Franse klassiekers in een modern jasje. Samen met u bespreken wij graag alle mogelijkheden voor uw huwelijksdiner.

Huwelijksfeest

Uw feest in Sluis is niet compleet zonder een dansavond! Alle zalen kunnen worden uitgerust met prachtige dansvloeren en zijn groot genoeg om een ruim gezelschap aan avondgasten te ontvangen. De volgende dag komt u heerlijk bij in ons Beauty en Wellness Center met onder andere een Finse sauna en Turks stoombad.

Wenst u tips, ideeën of hulp? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van onze Trouwspecialist.