Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Fletcher Hotel- Restaurant De Mallejan

Nunspeterweg 70
8076 PD Vierhouten
t0347 75 04 12
e  info@hoteldemallejan.nl
iwww.hoteldemallejan.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja ? ja

Trouwen op de Veluwe

Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan is één van de officiële trouwlocaties van Fletcher Hotels. De Mallejan heeft de charme van een Engels landhuis compleet met paardenstallen en ligt in een prachtige, rustgevende omgeving midden op de Veluwe. Geniet in alle rust van uw mooiste dag zonder dat u hoeft te haasten om op tijd op de volgende locatie te zijn.

Geef elkaar het jawoord in een prachtig landhuis en neem vervolgens uw gelukswensen in ontvangst op ons ruime en verwarmde terras. Stralender kan uw huwelijksreceptie niet worden. Vanuit de sfeervolle tuin wandelt u zo het bos in waar u unieke huwelijksfoto’s kunt maken.

Huwelijksdiner

Het diner kan in overleg met u worden samengesteld, zodat het aan al uw wensen zal voldoen. Onze chef-kok en zijn keukenbrigade laten u genieten van verscheidene culinaire hoogstandjes welke alle bereid worden met verse ingrediënten en seizoens- en streekgebonden producten. Wenst u gebruik te maken van ons sfeervolle restaurant of één van onze unieke zalen met prachtig uitzicht? Er zijn mogelijkheden te over.

Huwelijksfeest

Maak uw huwelijksfeest compleet met een spetterend feest in één van onze vijf sfeervolle zalen of de gezellige Kelderbar welke allen naar uw wensen kunnen worden gedecoreerd. Onze zalen hebben een capaciteit tot 150 gasten. Na een zeer geslaagd huwelijksfeest in Hotel-Restaurant De Mallejan kunt u nagenieten in één van onze sfeervolle, luxe kamers, die van alle gemakken zijn voorzien.