Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp

Paasberg 3
7241 JR Lochem
t0347 75 04 55
e  info@hotelscheperskamp.nl
itrouwen.hotelscheperskamp.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja 50 ja

Trouwen in één van de mooiste trouwlocaties van Gelderland?

Na een rit over een idyllische zandweg door de Lochemse bossen, ziet u het prachtige 4-sterren hotel opduiken tussen de bomen en struiken. Op deze unieke trouwlocatie met een rijke historie zult u echte Achterhoekse gastvrijheid ervaren.

Hotel-Restaurant De Scheperskamp neemt u, als één van de mooiste trouwlocaties in Gelderland, graag een stukje zorg uit handen. U hoeft niet meer speciaal naar het gemeentehuis om elkaar het jawoord te geven, maar kunt uw gehele dag op deze unieke locatie vieren. Na de huwelijksceremonie kunt u alle gelukwensen in ontvangst nemen op ons ruime en gezellige terras, maar onze zalen bieden ook uitstekende mogelijkheden. U kunt hier terecht met een intiem gezelschap, maar ook voor een feest tot 250 personen.

Onze gastronomische keuken zorgt voor de culinaire invulling van uw huwelijksdag. Een High Tea, lunch, diner, buffet en heerlijke hapjes, niets is ons te gek. Wij bespreken graag persoonlijk alle mogelijkheden met u.
Vanuit de prachtige (winter)tuin loopt u zo het bos in waar u sprookjesachtige huwelijksfoto’s kunt maken.

Spetterende feestavond

Ook voor een spetterende feestavond kunt u uitstekend bij ons terecht. Onze multifunctionele zalen bieden veel mogelijkheden. Over de feestelijke invulling van uw huwelijksfeest informeren wij u graag. Na een spetterende feestavond wordt u op de bruidssuite hartelijk ontvangen met een heerlijke fles champenoise en een prachtige bos bloemen.

Wenst u tips, ideeën of hulp? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van onze Trouwspecialist.