Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

Generaal Foulkesweg 96
6703 DS Wageningen
t0317 49 59 11
e  info@hoteldewageningscheberg.nl
iwww.hoteldewageningscheberg.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja

Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg is vanwege haar exclusieve ligging en inrichting een bijzondere feestlocatie voor bruiloften, verjaardag- en jubileumfeesten en (zakelijke) evenementen of recepties. Bovendien zijn de zalen zodanig flexibel in te delen, dat voor ieder aantal gasten de perfecte ruimte en sfeer kan worden gecreëerd.

We houden rekening met uw wensen, zodat er een feest op maat ontstaat. De combinatie van onze culinaire mogelijkheden, de unieke ligging, onze visie op gastvrijheid en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, maken dat Hotel-Restaurant de Wageningsche Berg dé plek is om een onvergetelijke dag te beleven. Of het nu zakelijk of privé is. Als u met ons in gesprek komt, zult u merken: het antwoord ‘nee’ bestaat niet.