Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug

Kerkweg 138
2941 BP Lekkerkerk
t0347 75 04 68
e  info@hoteldewittebrug.nl
itrouwen.hoteldewittebrug.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja 25 ja

Trouwen in het Groene hart van Nederland

Centraal gelegen in het Groene Hart van Nederland vindt u dit karakteristieke hotel. De prachtig landelijke ligging kenmerkt de sfeer die in het hotel heerst. Het moderne Hotel-Restaurant De Witte Brug is sinds 1984 gevestigd in een authentieke boerderij uit 1795 en is van alle gemakken voorzien.

Voor uw huwelijksceremonie kunt u uitstekend terecht in onze sfeervolle zaal welke geheel naar uw wensen gestyled kan worden. Heeft u een thema of een favoriete kleur? Er zijn mogelijkheden te over. Wenst u een receptie? Dan raden wij ons ruime terras en de gezellige bar van harte aan.

Aansluitend kunt u in ons sfeervolle restaurant genieten van een culinair diner dat aan al uw wensen voldoet. Wenst een 4-gangen diner, een uitgebreid buffet of een spetterende barbecue? Samen met u bespreken wij graag de dinermogelijkheden en stellen een menu samen dat aan al uw wensen voldoet.

Feestzaal

De prachtige, moderne feestzaal biedt ruimte voor 150 gasten en in combinatie met het restaurant kunt u zelfs 300 gasten ontvangen. De feestzaal heeft een geheel eigen entree met eigen bar en beschikt over voldoende audiovisuele faciliteiten om er een feest naar eigen wens van te maken. Door jarenlange ervaring in het begeleiden van uiteenlopende feesten en partijen bent u gegarandeerd van een spetterend feest.

Huwelijksnacht

Hotel-Restaurant De Witte Brug beschikt over 33 comfortabele hotelkamers, 16 appartementen, een buitenzwembad en een heerlijke sauna. Reden genoeg om na een spetterende huwelijksdag te blijven overnachten in één van de sfeervolle kamers.

Wenst u tips, ideeën of hulp? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van onze Trouwspecialist.