Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf

Duinweg 117
2204 AT Noordwijk (gemeente Noordwijk)
t0347 75 04 49
e  info@fletcherhoteldewitteraaf.nl
itrouwen.fletcherhoteldewitteraaf.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja ? ja

Complete bruiloft in het 4-sterren hotel

Aan de rand van de bruisende badplaats Noordwijk, op loopafstand van het strand, ligt het 4-sterren Hotel-Restaurant De Witte Raaf. Dit hotel biedt u alles voor een complete bruiloft! U geeft elkaar het jawoord in één van onze sfeervolle zalen, waarna u tijdens uw receptie op ons ruime en gezellige terras uw gelukwensen kunt ontvangen.

Huwelijksdiner

Uw huwelijksdiner wordt in het gastronomische restaurant tot in de puntjes geregeld. Geniet van culinaire kunsten en tongstrelende gerechten in ons stijlvolle restaurant. Kiest u voor een spetterend dinerbuffet of een culinair diner dansant? Er zijn mogelijkheden te over! Tijdens het diner heeft u een prachtig uitzicht op de verlichte tuin en de beboste duinen.

Huwelijksdag

Uw huwelijksdag in Noordwijk is niet compleet zonder een dansavond! Onze sfeervolle zalen kunnen worden uitgerust met prachtige dansvloeren en zijn groot genoeg om een ruim gezelschap aan avondgasten te ontvangen. Een band of DJ kan de muziek verzorgen, terwijl u de openingsdans inzet en zal ervoor zorgen dat iedereen met de voetjes van de vloer gaat. In de tussentijd brengen onze medewerkers heerlijke hapjes en snacks rond, waarvan u de inhoud zelf kunt bepalen.

Strand

Met het strand en de zee op loopafstand, biedt Hotel-Restaurant De Witte Raaf een prachtig decor voor uw trouwreportage. Kortom deze sfeervolle trouwloctie biedt u alle benodigdheden voor een bijzondere huwelijksdag!

Bruidssuite

Uiteraard kunt u na een fantastische huwelijksdag blijven overnachten in onze romantische bruidssuite waar u wordt ontvangen met een fles champenoise en een mooie bos bloemen.

Wenst u tips, ideeën of hulp? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van onze Trouwspecialist.