Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Schipborgerweg 8
9483 TL Zeegse
t0347 75 04 66
e  info@hoteldezeegserduinen.nl
itrouwen.hoteldezeegserduinen.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja ? ja

Trouwen te midden van de bossen

Te midden van de bossen, heide en zandverstuivingen van het natuurgebied De Drentsche Aa, vindt u Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen. Dit prachtige hotel is een officiële trouwlocatie. Zo kunt u, van alle gemakken voorzien, uw gehele huwelijksdag bij ons vieren.

Een ontspannen receptie, lunch of High Tea in één van onze sfeervolle zalen om uw gelukwensen in ontvangst te nemen gevolgd door een intiem diner in ons sfeervolle fondue restaurant, maken uw dag compleet.

Culinaire invulling

Voor diners met grote gezelschappen is Live Cooking Restaurant Paviljoen Duinoord uitermate geschikt. Welke locatie u ook kiest, wij zorgen voor een culinaire invulling van uw huwelijksdiner. Wanneer u wenst, stellen wij een diner samen dat aan al uw wensen voldoet.

Huwelijksfeest

Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen biedt u vele mogelijkheden voor een spetterend feest of een intiem samenzijn. Er zijn diverse feestelijke zalen die naar wens kunnen worden aangekleed met een maximale capaciteit van 500 personen.

Huwelijksnacht

Na een zeer geslaagd huwelijksfeest in Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen kunt u ontspannen in onze romantische en luxe bruidssuite die van alle gemakken is voorzien. Met een prachtig bubbelbad en uitzicht over de schitterende heidevelden is dit dé kamer voor een comfortabele huwelijksnacht.

Wenst u tips, ideeën of hulp? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van onze Trouwspecialist.