Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Hotel-Restaurant Doorwerth

Kabeljauwallee 35
6865 BL Doorwerth
t0317 31 90 10
e  info@hoteldoorwerth.nl
iwww.trouwenbijfletcher.nl/nl/locatie/doorwerth/
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja

Vier jullie huwelijksdag in het luxe 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem. Deze trouwlocatie, in bosrijke omgeving, is zeer veelzijdig en biedt u tal van mogelijkheden voor een volledig verzorgde bruiloft. Jullie kunnen elkaar het jawoord geven onder een boom of aan de vijver in de prachtige tuin of treedt in het huwelijk in één van onze sfeervolle zalen. Welke ruimte u ook zult kiezen; de ruimte kan geheel naar uw wensen worden aangekleed. Geniet van een feestelijke receptie, voortreffelijk huwelijksdiner en spetterende feestavond. U sluit uw mooiste dag af met een luxe overnachting in een suite.

Uw huwelijksdag op deze prachtige locatie in het bosrijke Doorwerth nabij Arnhem, wordt gegarandeerd een dag om nooit te vergeten. Het mooie park en de schitterende omgeving vormen tevens een prachtig decor voor uw fotoreportage.