Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Hotel-Restaurant Duinoord

Wassenaarseslag 26
2242 PJ Wassenaar
t0347 75 04 09
e  info@hotelduinoord.nl
iwww.trouwenbijfletcher.nl/nl/locatie/duinoord
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja

Al vele bruidsparen hebben kunnen ervaren dat Fletcher Hotel-Restaurant Duinoord een prachtige locatie is voor een spetterende bruiloft. Deze ietwat idyllische locatie heeft een sfeervol terras, authentiek restaurant en een zeer knusse lounge.

Wanneer jullie elkaar het jawoord willen geven in de duinen, kunnen jullie aansluitend toosten op het terras. Ook de keukenbrigade staat graag voor u klaar met culinaire versnaperingen. Door de diverse mogelijkheden, kunnen wij alle zorg uit handen nemen. Na een heerlijk diner kan het feest van start gaan. Zowel voor een klein als groot gezelschap tot 150 gasten, kunnen in onze zaal terecht. Als afsluiter van uw huwelijksdag kunt u in één van onze comfortabele hotelkamers overnachten.

U bent van harte welkom in Fletcher Hotel-Restaurant Duinoord voor een vrijblijvende rondleiding en meer informatie.