Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Hotel-Restaurant Duinzicht

Oude Nieuwlandseweg 13
3253 LL Ouddorp
t0187 68 00 00
e  info@fletcherhotelduinzicht.nl
iwww.trouwenbijfletcher.nl/nl/locatie/duinzicht/
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja

Met trots mogen wij u kennis laten maken met deze prachtige nieuwe trouwlocatie. Hotel-Restaurant Duinzicht is gebouwd in de stijl van een landhuis en bestaat uit een prachtige feestzaal, moderne bistro, culinair restaurant en 50 sfeervolle hotelkamers.

Geef elkaar het jawoord in een unieke, lichte zaal met eigen balkon en prachtige uitstraling. De Duinzaal kan geheel naar uw wensen gedecoreerd worden. Voor uw huwelijksceremonie kunt u terecht met maximaal 100 personen. Aansluitend kunt u uw gelukwensen in ontvangst nemen in de gezellige bistro van Hotel-Restaurant Duinzicht.

De fantastische service van de gastheren en gastvrouwen samen met heerlijke culinaire gerechten maken ook uw huwelijksdiner tot een bijzondere ervaring. Na een spetterende feestavond kunt u heerlijk blijven overnachten in één van de moderne, luxe suites. Uiteraard kunnen ook uw gasten blijven overnachten in één van 50 luxe hotelkamers en suites.