Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin

Strandweg 18
2684 VT Ter Heijde
t0347 75 04 78
e  info@hotelelzenduin.nl
iwww.hotelelzenduin.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja nee 50 nee

Fletcher Design Hotel Restaurant Elzenduin

Prachtig gelegen middenin de duinen aan de Zuid-Hollandse kust vindt u Hotel-Restaurant Elzenduin. Bent u op zoek naar een officiële trouwlocatie nabij prachtige natuur en een uitgerekt strand? Dan bent u bij dit sfeervolle 4-sterren designhotel in Ter Heijde op de juiste plek! Het hotel is modern ingericht en het interieur bestaat uit vernieuwende luxe elementen.

Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin is één van de officiële trouwlocaties van Fletcher Hotels. U hoeft dus niet meer speciaal naar het gemeentehuis om het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken. Geniet in alle rust van een complete huwelijksdag in dit prachtige designhotel.

Huwelijksceremonie

Geef elkaar het jawoord in een sfeervolle zaal of in het royale restaurant. Wanneer u wenst kunnen wij prachtige styling laten verzorgen door een gerenommeerd stylingbureau. Romantische bloemstukken en kaarsen langs een prachtige loper zorgen voor nog meer sfeer tijdens uw huwelijksceremonie.

Diner/feestavond

Ook voor de culinaire invulling van uw huwelijksdag bent u hier aan het juiste adres. De keukenbrigade van het sfeervolle restaurant zorgt voor gastronomische hoogstandjes. Een uitgebreide lunch, sfeervolle High Tea en een subliem diner maken uw huwelijksdag compleet. Geniet van een spetterende feestavond ter afsluiting van uw huwelijksdag. Onze zalen bieden ruimte aan maar liefst 200 gasten.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende rondleiding? Wij ontvangen u graag op deze prachtige trouwlocatie.