Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Hotel-Restaurant Erica

Molenbosweg 17
6571 BA Berg en Dal
t0347 75 04 27
e  info@hotelerica.nl
itrouwen.hotelerica.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja 75 ja

Trouwen in prachtig hotel

Bij een huwelijksfeest in Berg en Dal hoeft u niet meer speciaal naar het gemeentehuis om het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken. U kunt uw gehele huwelijksdag op deze prachtige locatie vieren en in alle rust genieten van deze bijzondere dag. Geef elkaar het jawoord in een stijlvolle zaal of in onze tuin, onder het romantische prieel. Vervolgens kunt u uw gelukwensen in ontvangst nemen op het royale terras en toosten op uw kersverse huwelijk.

Culinaire hoogstandjes

De keukenbrigade van ons sfeervolle restaurant Villa zorgt voor meest culinaire hoogstandjes en romantische diners. Geniet van heerlijk Frans georiënteerde gerechten met een Mediterraans tintje. Samen met u stellen wij graag een diner samen dat aan al uw wensen voldoet.

Zalen

Hotel-Restaurant Erica beschikt over acht sfeervolle zalen met een maximale capaciteit tot 500 personen. De zaal kan compleet aangekleed worden aan de hand van uw wensen. Of u nu voor een klassieke uitstraling kiest of juist voor een spetterende en feestelijke sfeer, uw bruiloft wordt bij ons een onvergetelijke ervaring! Alle zalen hebben een prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving van het hotel. U kunt in de directe omgeving dan ook uitstekend terecht voor een prachtige bruidsreportage. De schitterende ligging, sfeervolle ambiance, uitstekende keuken en persoonlijke aandacht dragen eraan bij dat uw trouwdag een waar sprookje wordt.

Na de spetterende feestavond wordt u op de suite ontvangen met een heerlijke fles champenoise en een prachtige bos bloemen.

Wenst u tips, ideeën of hulp? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van onze Trouwspecialist.