Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Hotel-Restaurant Frerikshof

Frerikshof 2
7103 CA Winterswijk
t0543 51 77 55
e  info@hotelfrerikshof.nl
iwww.trouwenbijfletcher.nl/nl/locatie/frerikshof/
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja

Aan de rand van Winterswijk, ligt het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof. Deze trouwlocatie van Fletcher Hotels ligt in de directe omgeving van een prachtig gebied met houtwallen en coulissen, afgewisseld met Saksische boerderijen, authentieke molens, Scholte boerderijen en wijngaarden. Genoeg mogelijkheden dus voor een prachtige fotoreportage.

Deze sfeervolle locatie beschikt over diverse faciliteiten die er voor zorgen dat het u tijdens uw huwelijksdag aan niets zal ontbreken. Met diverse multifunctionele zalen voor zowel grote als kleine gezelschappen, zijn de mogelijkheden zeer uiteenlopend tot een maximale capaciteit van 200 gasten.

Wenst u een leuke activiteit op uw huwelijksdag, dan kunt u gebruik maken van de bowlingbaan & jeu-de-boules-baan in de kelderbar. Het hotel beschikt verder over een sfeervol à la carte restaurant, brasserie en terras aan de vijver.

Na uw feestavond kunt u terecht in een van de 68 comfortabele hotelkamers. Kom kennismaken met echte Achterhoekse gastvrijheid. Wij verwelkomen u graag!