Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

Golflaan 1
8445 SR Heerenveen
t0347 75 04 33
e  info@hotelheidehof.nl
iwww.hotelheidehof.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja ? ja

Trouwen in Friesland

Trouwen is de bezegeling van uw liefde voor elkaar, een belofte om voor elkaar te zorgen. Uw huwelijksdag is dan ook één van de mooiste dagen van uw leven, waaraan veel zorg en aandacht moet worden besteed. Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof heeft jarenlange ervaring in het organiseren en begeleiden van uiteenlopende bruiloften en partijen. Wenst u net dat beetje meer? Dan kunt u terecht bij de Trouwspecialist van Fletcher Hotels. Weddingplanning, styling en ceremoniemeesterschap behoren tot de mogelijkheden. Maar ook met al uw vragen rondom de organisatie van uw huwelijk kunt u bij haar terecht.

Verschillende zalen

Met zeven verschillende zalen biedt Hotel Heidehof voor ieder wat wils. Voor een veelzijdige huwelijksceremonie bent u hier op het juiste adres. Wij verzorgen graag een trouwopstelling naar wens. Wanneer u wilt kan zelfs de gehele ruimte gestyled worden naar uw favoriete thema. Neem uw gelukwensen in ontvangst op het sfeervolle terras en geniet van een bruisend glas Champenoise en een heerlijk stukje bruidstaart.

Restaurant

Laat u culinair verrassen in het restaurant. Kiest u voor een culinair 4-gangen diner of een uitgebreid dinerbuffet? Samen met u stellen wij graag een diner samen dat aan al uw wensen voldoet. Ook wanneer u iets anders wenst verzorgen wij dit graag. Wat dacht u van een uitgebreide barbecue in ongedwongen sfeer?

Feestavond bruiloft

Een spetterende bruiloft mag uitbundig gevierd worden. U kunt maar liefst 300 gasten uitnodigen voor een spetterende feestavond. De galante medewerkers serveren heerlijke hapjes en drankjes terwijl u zorgeloos kunt genieten van een heerlijke avond.

Bruidssuite

Na een fantastisch huwelijksdag kunt u bijkomen in de romantische bruidssuite waar u wordt verwelkomd met een prachtige bos bloemen en een heerlijke fles champenoise.