Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo

Kennemerstraatweg 425
1851 PD Heiloo
t0347 75 04 63
e  info@fletcherhotelheiloo.nl
itrouwen.fletcherhotelheiloo.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja ja ja ja ja 100 ja

Unieke trouwlocatie met ruimte voor een groot feest

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo is één van de nieuwste trouwlocaties van Fletcher Hotels. U kunt elkaar op deze unieke locatie nu ook het jawoord geven en uw gehele huwelijksdag in het hotel vieren. Hotel-Restaurant Heiloo is een prachtige locatie voor heerlijke diners en spetterende feesten met een capaciteit tot 1000 gasten.

Het jawoord kan gegeven worden in één van de sfeervolle zalen welke naar uw wensen volledig aangekleed kunnen worden. Een kleurrijke loper, prachtige bloemen en sierlijke details zullen zorgen voor een sprookjesachtig decor.

Vervolgens kunt u uw gelukwensen in ontvangst nemen tijdens een gezellige receptie in één van de zalen of het knusse terras. U kunt zelf de invulling geven door heerlijke hapjes en verfrissende drankjes te selecteren. Onze gastvrije medewerkers zullen ervoor zorgen dat het u aan nietsontbreekt.

Ook uw huwelijksdiner zal aan al uw wensen voldoen. Kiest u voor een 4-gangen diner, een uitgebreid buffet, een diner dansant of een walking dinner? Er zijn mogelijkheden te over.

Feestavond

Uw feest in Heiloo is niet compleet zonder een spetterende feestavond in één van onze prachtige zalen. Wij hebben alles in huis om u te voorzien van een heerlijke dansavond. Een moderne bar, grote dansvloer en een complete lichtshow, niets is ons te gek! U kunt bij ons terecht voor feesten tot maar liefst 1000 personen.
Uiteraard kunnen u en uw gasten overnachten in één van onze 40 comfortabele hotelkamers.

Wenst u tips, ideeën of hulp? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van onze Trouwspecialist.