Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Hotel-Restaurant Het Witte Huis

Birkstraat 138
3768 HN Soest
t033 432 82 55
e  info@fletcherhotelhetwittehuis.nl
iwww.trouwenbijfletcher.nl/nl/locatie/witte-huis/
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis is een unieke locatie voor jullie huwelijksdag, gelegen in een landelijke omgeving nabij Amersfoort en Soest. Als officiële trouwlocatie mag u het jawoord geven op deze bijzondere plek. Na de ceremonie kunt u een feestelijke toost uitbrengen in het bijzijn van al uw gasten. Door het tal van mogelijkheden, verzorgen wij graag een dag die aan al uw wensen voldoet.

Na een spetterende feestavond, bent u van harte welkom op één van onze mooiste hotelkamers en kunt u nagenieten met een heerlijke fles Champenoise. Blijven ook uw gasten overnachten? Dan verzorgen wij graag een heerlijk ontbijt.

U bent van harte welkom voor een rondleiding, zodat wij alle mogelijkheden kunnen bespreken.