Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Hotel-Restaurant Jan van Scorel

Heereweg 89
1871 ED Schoorl
t072 509 44 44
e  info@hoteljanvanscorel.nl
iwww.trouwenbijfletcher.nl/nl/locatie/jan-van-scorel
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja

Voor een prachtige huwelijksdag aan de Noord-Hollandse kust, bent u bij Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel aan het juiste adres!

Deze officiële trouwlocatie van Fletcher Hotels biedt u alles voor een compleet verzorgde huwelijksdag. Deze locatie beschikt over zeer uiteenlopende mogelijkheden voor een mooie huwelijksceremonie, een feestelijke receptie, voortreffelijk huwelijksdiner, swingende feestavond en romantische huwelijksnacht.

Na afloop van de ceremonie kan er een gezellige borrel plaatsvinden in de tuin of bij buitenbar II Palazzo.

Wij nemen u graag een stukje zorg uit handen en zorgen ervoor dat uw bruiloft een onvergetelijk dag wordt.