Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Fletcher Hotel-Restaurant Langewold

Ceintuurbaan Noord 1
9301 NR Roden
t0347 75 04 35
e  info@hotellangewold.nl
itrouwen.hotellangewold.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja ? ja

Trouwen op één locatie!

Hotel-Restaurant Langewold is één van de prachtige officiële trouwlocaties van Fletcher Hotels. U kunt uw gehele huwelijk op één locatie vieren, u hoeft dus niet speciaal naar het gemeentehuis om het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken.

Receptie bruiloft

Na de huwelijksvoltrekking kunt u uw gelukwensen in ontvangst nemen tijdens een feestelijke receptie. De mogelijkheden om in één van onze sfeervolle zalen uw receptie te houden zijn zeer uiteenlopend. Bij goed weer is ook ons zonnige terras een uitstekende mogelijkheid. Iedereen kan heerlijk van de zon genieten, terwijl u uw gelukwensen ontvangt. Stralender kan uw bruiloftsreceptie niet worden!

Diner/huwelijksfeest

Genieten van een intiem diner, een uitgebreid buffet of toch liever een culinair diner dansant? Onze keukenbrigade bereidt met veel zorg en aandacht een diner dat voldoet aan al uw wensen.

Uw huwelijksdag in Roden is niet compleet zonder een spetterend feest in één van onze dertien multifunctionele zalen. Alle zalen zijn sfeervol ingericht en aan te kleden naar uw wensen. Wilt u een intiem samenzijn met vrienden en familie of wenst u een uitbundige feestavond? In Hotel-Restaurant Langewold is alles mogelijk. Ons ervaren personeel zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Zij zorgen voor een hapje en drankje, terwijl u met uw gasten kunt genieten van een spetterende feestavond. Uw huwelijksfeest in ons hotel staat garant voor een avond die u nooit meer zult vergeten.

Huwelijksnacht

Na een heerlijke dag beleeft u een romantische huwelijksnacht in de prachtige bruidssuite. U wordt in onze moderne, romantische bruidssuite ontvangen met een heerlijke fles champenoise en een mooie bos bloemen.

Wenst u tips, ideeën of hulp? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van onze Trouwspecialist.