Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Hotel-Restaurant Leidschendam

Weigelia 22
2262 AB Leidschendam
t070 320 92 80
e  info@fletcherhoteldenhaag.nl
iwww.trouwenbijfletcher.nl/nl/locatie/leidschendam/
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja

Bij Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag kunt u uw feest vieren in een groene omgeving aan het water, pal naast het centrum. Het mooie park en meer zorgen voor een rustgevende uitstraling tijdens uw feesten of partijen. Onze ruime multifunctionele zalen zijn geschikt voor uw receptie, dinerbuffet of spetterende feest!

Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw receptie, maar denk vooral aan het royale terras aan het water. Wij zorgen graag voor een zorgeloos moment, zodat u heerlijk kunt genieten met uw gezelschap. Voor uw huwelijksdiner , kunt u o.a. kiezen uit buffetten, zowel hapjesbuffetten als dinerbuffetten. U kunt dineren met maximaal 200 personen. Onze keukenbrigade stelt graag een diner samen dat aan al uw wensen zal voldoen.

Het hotel beschikt over maar liefst 96 comfortabele hotelkamers. De dag erna verzorgen wij een uitgebreid ontbijtbuffet waarna u de dag nog gezellig kan bespreken met uw gasten. Parkeren is geen probleem. Voor het hotel zijn 3500 gratis parkeerplaatsen.