Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Hotel-Restaurant Prinsen

Julianastraat 21
5251 EC Vlijmen
t073 511 91 31
e  info@hotelprinsen.nl
iwww.trouwenbijfletcher.nl/nl/locatie/prinsen
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja

Vier uw huwelijksdag in het sfeervolle Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen in het gezellige Brabantse Vlijmen, slechts enkele minuten van ’s-Hertogenbosch.

De uitstekende service, heerlijke keuken en mooie zalen maken van uw huwelijksdag een onvergetelijke ervaring. Door de diverse zalen en het ruime terras, zijn er zowel voor grote als kleine gezelschappen veel mogelijkheden. Fletcher Hotel-Restaurant De Prinsen besteedt veel aandacht aan uw bruiloft en voldoet graag aan al uw persoonlijke wensen.

De grootste zaal ligt aangrenzend aan het terras en is voorzien van een eigen bar, waardoor deze zeer geschikt is voor een uitbundig huwelijksfeest. Voor een mooie fotoreportage hoeft u niet ver te zoeken, wat dacht u bijvoorbeeld van het prachtige natuurgebied de Vlijmse Ven of onze eigen prachtige tuin.

Wij bespreken graag de mogelijkheden tijdens een uitgebreide rondleiding.