Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

Burgemeester Knottenbeltlaan 77
7461 PA Rijssen
t0347 75 04 69
e  info@hotelsallandseheuvelrug.nl
itrouwen.hotelsallandseheuvelrug.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee ja ja ja ja 100 ja

Trouwen in de bossen

Omgeven door de prachtige natuur en bossen van zowel Natuurgebied De Borkeld als het Hollands Schwarzwald, vormt dit hotel het ideale decor voor uw huwelijksdag.

Met acht multifunctionele zalen met een capaciteit tot 250 gasten biedt deze officiële trouwlocatie voor een ieder wat wils. Wenst u het jawoord te geven in een sfeervolle zaal of op ons royale terras met prachtig uitzicht op de bossen? Onze veelzijdige locatie biedt u vele mogelijkheden. Neem uw gelukwensen in ontvangst in de gezellige loungebar of op het royale terras. Ook voor prachtige huwelijksportretten kunt u in directe omgeving van het hotel uitstekend terecht. De prachtige natuur leent zich uitstekend voor de mooiste kiekjes.

Huwelijksdiner/feestavond

In ons sfeervolle restaurant kunt u genieten van een culinair diner. Wenst u een heerlijk diner, een uitgebreid buffet of een walking dinner? Wij zorgen er graag voor dat uw huwelijksdiner aan alle wensen voldoet.

Ook voor een spetterende feestavond zijn er mogelijkheden te over. Onze zalen bieden vele mogelijkheden voor een feestavond tot 250 personen. De zalen kunnen prachtig gestyled worden naar het thema van uw keuze.

Huwelijksnacht

Natuurlijk blijft u slapen in één van onze luxe suites. De volgende dag kunt u heerlijk nagenieten van deze geweldige dag en gebruik maken van onze sauna, solarium en binnenzwembad. Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug beschikt over 43 luxe tweepersoonskamers, 10 luxe suites en één familiekamer, dus wanneer u wenst kunnen ook uw gasten blijven overnachten.

Wenst u tips, ideeën of hulp? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van onze Trouwspecialist.