Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Hotel Val-Monte

Oude Holleweg 5
6572 AA Berg en Dal
t024 648 20 00
e  info@parkhotelvalmonte.nl
iwww.trouwenbijfletcher.nl/nl/locatie/val-monte
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja

Beleef een romantische huwelijksdag in het heuvelachtig bosgebied te Berg en Dal. Voor een compleet verzorgde huwelijksdag bent u bij vier-sterren Fletcher Parkhotel Val Monte aan het juiste adres. U kunt uw gehele huwelijksdag op deze unieke trouwlocatie van Fletcher Hotels vieren.

Geeft u uw jawoord in de zaal met panoramisch uitzicht over het landschap of in de pittoreske bloementuin van Parkhotel Val Monte? Ook een romantische bruiloft in de mooie tuin is mogelijk. De prachtige bosrijke omgeving, biedt u tevens een schitterend decor voor uw trouwreportage.

Na uw huwelijksceremonie geniet u met uw gasten van een aansluitende bruiloftsreceptie en uw huwelijksdag is niet compleet zonder heerlijk huwelijksdiner. Onze chef-kok en keukenbrigade bereiden met veel plezier voortreffelijke culinaire hoogstandjes. Na een voortreffelijk diner kan uw huwelijksfeest van start gaan.

Als ultieme afsluiter van uw huwelijksdag geniet u in ons hotel van een romantische huwelijksnacht. Bij ons geniet u van een comfortabele overnachting in één van de suites met uitzicht over het mooie landschap.