Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

House of Amsterdam

Herengracht 168
1016 BP Amsterdam
t020 530 98 40
e  info@houseofamsterdam.com
iwww.houseofamsterdam.com
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja nee nee ja

Trouwen in House of Amsterdam

Een spectaculaire locatie aan de Herengracht in Amsterdam die stamt uit 1618. House of Amsterdam heeft alles waar een aanstaand bruidspaar van droomt: een entree waar Assepoester een moord voor zou doen, overdadige stijlkamers in Lodewijk XIV-stijl, worden afgewisseld met lounge en loft in Hotel Costes-achtige sferen. De gehulde muur en plafondschilderingen geven het huis haar unieke karakter en zijn nog steeds in originele staat. Een duizelingwekkende trap voert u van boven naar beneden door het hele pand.

Deze trouwlocatie laat zich omschrijven als authentiek & historisch, met een vleugje glamour. Van de huwelijksvoltrekking en receptie tot een dansfeest in de loft van het pand dat tot in de kleine uurtjes doorgaat.

Catering

De invulling van de catering kunnen jullie zelf afstemmen op jullie specifieke wensen. Jullie zijn vrij in de keuze hiervan. House Of Amsterdam biedt jullie graag, zonder verplichtingen, een aantal suggesties van creatieve en uiterst smaakvolle partners met wie wij samenwerken.

Extra faciliteiten

Van charmant personeel tot entertainment. Van bruidstaart tot fotograaf, het enthousiaste team van House Of Amsterdam is als geen ander in staat om jullie huwelijksdag echt bijzonder en onvergetelijk te maken. Een ruimte in een bepaald thema hullen of jullie gasten in een salonboot laten arriveren, wij kunnen al jullie specifieke wensen invullen en organiseren.

De authentieke stijlzalen zijn zeer geschikt de ceremonie en diners. Als beide zalen gebruikt worden is de maximale capaciteit 80 personen seated diner. In deze ruimtes is licht versterkte muziek mogelijk maar zonder bass, dit in verband met de kwetsbaarheid van de 18e-eeuwse schilderijen.

Het achterhuis & lounge lenen zich het beste voor recepties en walking diners. Maximale capaciteit voor het achterhuis is 60 personen (Dinner Room) en 80 personen (Bar), bij gezamenlijk gebruik is de maximale capaciteit 140 personen voor een receptie en walking diner.

De Loft is uitermate geschikt om jullie huwelijksdag te eindigen met een spetterend feest.

House of Amsterdan is een officiële trouwlocatie en heeft het NTBO keurmerk trouwen.