Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Huis de Salentein

Putterstraatweg 5
3862 RA Nijkerk
t033 247 52 01
e  info@huisdesalentein.com
iwww.landgoeddesalentein.com
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja nee 135 nee

Er is plaats voor 40 personen tijdens de plechtigheid. Tijdens de receptie en walking dinner is er plaats tot 150 personen.

Trouwen in trouwlocatie Huis de Salentein

Wanneer jullie binnentreden in Huis de Salentein, voel je direct dat de geschiedenis van dit monumentale pand eeuwen teruggaat. In 2010 is deze toplocatie gerenoveerd tot het moderne ‘sprookjeskasteel’ dat het tegenwoordig is. De inrichting laat zich het best omschrijven als modern met een klassieke grandeur.

Geschiedenis

De geschiedenis van Huis de Salentein voert ver terug – tot helemaal naar de 16e eeuw. De vele adellijke eigenaren voegden er allemaal iets aan toe om de locatie nog mooier te maken. Uitgestrekte landerijen voor het uitzicht, loofrijke bossen om in te vertoeven en torens en kantelen aan de voorgevel van het Huis voor een nog mooier aanzicht. Je ziet hoe dit pand altijd ‘volgestopt’ is met liefde en toewijding.

Locatie geschikt voor intiem gezelschap

Wanneer jullie ervoor kiezen de mooiste dag te delen met een intiem gezelschap, is Huis de Salentein de locatie bij uitstek. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap en jullie wensen, hebben jullie op de huwelijksdag exclusief de beschikking over de begane grond of het gehele Huis. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in het stijlvolle decor van het Prentenkabinet, waar ruimte is voor 40 personen. Aansluitend verwelkomen we jullie graag in de sfeervolle woonkeuken van het Huis voor het aansnijden van de bruidstaart of een feestelijke borrel.
Huis de Salentein beschikt in totaal over 7 ruimtes, die gecombineerd gebruikt kunnen worden. Dit maakt het Huis tot de ideale locatie voor een stijlvol sit down dinner tot 32 personen of een receptie en walking dinner tot 150 personen. Zijn jullie met meer familie en vrienden , dan kunnen jullie de huwelijksceremonie en het feest laten plaatsvinden in de Dorsmolen of Lindezaal in het naastgelegen Restaurant de Salentein.

Landgoed de Salentein biedt een romantisch, historisch decor voor een prachtige bruidsreportage, terwijl jullie gasten genieten van een heerlijk glas wijn van de eigen bodegas van de Salentein Family of Wines uit Mendoza, Argentinië.

We ontvangen jullie graag in Huis de Salentein voor een onvergetelijke huwelijksdag!