Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Huize Molenaar

Korte Nieuwstraat 6
3512 NM Utrecht
t030 231 03 47
e  info@huizemolenaar.nl
iwww.huizemolenaar.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja nee* ja nee nee nee ja nee 9 nee

Trouwen in achttiende-eeuws patriciërshuis

Midden in het historische stadscentrum van Utrecht bevindt zich Huize Molenaar. In een achttiende-eeuws patriciërshuis bieden wij sinds 1892 onderdak aan besloten bijeenkomsten in een stijlvolle maar tevens huiselijke sfeer.

Uw gezelschap heeft bij ons de beschikking over een van onze tien kamers, elk met een eigen uitstraling en ambiance. Het nog grotendeels authentieke interieur straalt een zekere rust uit die herinnert aan tijden van weleer. Bij mooi weer staat onze unieke, volledig ommuurde stadstuin tot uw beschikking.

Juist bij een huwelijk telt de stem van het aanstaand bruidspaar. In nauw overleg wordt de dag met u vormgegeven, waarbij ruimte is voor vele persoonlijke details. Het is ons streven dat u zich bij ons, met uw gezelschap, echt ‘thuis’ voelt voor de viering van uw bruiloft.

Stadstuin

Bij mooi weer staat onze geheel ommuurde stadstuin tot uw beschikking, voor zomerse huwelijken een unieke attractie. Door de grote variatie aan ruimten bieden wij de mogelijkheid een groot deel van de dag of zelfs de gehele dag voor u te kunnen verzorgen. Van ontvangst tot huwelijksvoltrekking, van receptie tot diner en feestavond in de Domtoren, op nog geen tweehonderd meter van ons pand.

Huwelijksdiner

Huize Molenaar is gespecialiseerd in het koken voor grotere groepen. Diners kunnen worden verzorgd in verschillende vormen.

Vanwege onze ruime ervaring kunt u de verzorging van de feestelijkheden rond uw huwelijksdag met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Vele bruidsparen die u voorgingen lieten ons weten dat zij het een verademing vonden om de details aan ons over te kunnen laten, een gevoel van: ‘bij Huize Molenaar komt het allemaal wel goed’.

Mogelijkheden

Combinaties met andere locaties in de directe omgeving komen regelmatig voor: Huize Molenaar bevindt zich op loopafstand van trouwlocaties zoals het Stadhuis, Paushuize en de Domtoren.

Huize Molenaar kenmerkt zich van oudsher door de ongedwongen gastvrijheid, de grote mate van privacy en de excellente keuken.
Sinds 1936 is Huize Molenaar Hofleverancier.

* Trouwfeesten zijn vanwege de monumentale aard van het pand alleen mogelijk inreceptievorm zonder versterkte muziek.