Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Kasteel de Haar

Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
t030 677 85 15
e  trouwen@kasteeldehaar.nl
iwww.kasteeldehaar.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja ja nee ja ja ja 400 nee

Sprookjesachtig kasteel

De mooiste dag van uw leven kunt u doorbrengen bij het meest sprookjesachtige kasteel van Nederland!

Huwelijken worden voltrokken in de kapel, buiten in de tuinen of in het kasteel. Het is mogelijk om alleen de ceremonie te laten plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om uw gehele dag bij ons door te brengen met een rondleiding, diner en feest erbij. Zeven dagen per week kunt u bij ons het jawoord geven, zowel overdag als in de avonduren. Wij helpen graag om van uw huwelijksdag een onvergetelijk sprookje te maken!

Kapel

De sfeervolle Rooms-katholieke kapel wordt gekenmerkt door sereniteit en elegante eenvoud. U kunt hier voor de wet trouwen, maar ook een kerkelijk huwelijk is mogelijk. De kapel heeft een standaard zitcapaciteit van 120 plaatsen. Dit kan opgehoogd worden tot maximaal 130 plaatsen. De kapel is voorzien van alle huwelijksbenodigdheden, zoals een geluidsinstallatie, versterking, verwarming en mooi meubilair.

Voor bruidsparen die in de kapel in het huwelijk treden bieden we de mogelijkheid om het kerkeiland voor een aangepast tarief te huren. U kunt hier een korte toast of een kleine receptie houden na de ceremonie.

Buitenhuwelijken

Het is mogelijk om in de periode van half mei tot en met augustus in de tuinen van het kasteel te trouwen. Verschillende locaties zijn hiervoor uitgekozen, zoals de romantische Rozentuin en de stijlvolle Romeinse Tuin. Iedere locatie heeft zijn eigen karakter en sfeer.

Bij een buitenhuwelijk verzorgen wij het benodigde meubilair, vangen de ambtenaar op en begeleiden de ceremonie. Er is wel een maximaal aantal personen voor de buitenceremonie vastgesteld, zoals 50 personen in de Rozentuin, en 70 bij de Romeinse Tuin en de Kruisvijver. Bij slecht weer bieden wij u een alternatieve binnenlocatie aan.

Kasteel

In het kasteel zijn er (beperkte) mogelijkheden om te trouwen. De bibliotheek biedt de mogelijkheid om met 40 personen een huwelijksceremonie te houden. Een ceremonie in een andere ruimte van het kasteel, zoals de Main Hall, is alleen mogelijk buiten de rondleidingen om.

Bruidsreportage

Bruidsparen die bij Kasteel de Haar in het huwelijk treden kunnen in onze tuinen een schitterende bruidsreportage maken. Gedurende de hele dag mogen er foto’s in het park gemaakt worden. Ook de auto, koets of ander bruidsvervoer mag mee het park in.

Tip: als de gasten een rondleiding in het kasteel aangeboden krijgen, heeft het bruidspaar ruim de tijd om een schitterende bruidsreportage te maken.

Proost, receptie, diner en feest

Er zijn diverse mogelijkheden voor een receptie, diner en feest op onze locatie, variërend van een champagnemoment achter de kapel tot een receptie, diner of feest in het kasteel of bij Koetshuis de Haar. Voor meer informatie over alle mogelijkheden neem dan contact met ons op.