Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Kasteel de Schaffelaar

Stationsweg 6
3771 VH Barneveld
t088 000 15 15
e  info@kasteelfeesten.nl
iwww.kasteelfeesten.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja nee ja ja

Trouwen in Kasteel de Schaffelaar

Met Kasteel de Schaffelaar als trouwlocatie, trouwt u in stijl. Deze unieke locatie ademt een sfeer van romantiek. Een prachtige achtergrond voor uw dag die onvergetelijk moet zijn.

Het kasteel biedt diverse mogelijkheden voor uw huwelijksvoltrekking, diner en/of stijlvolle feest. Zo kunt u uw dag beleven op één locatie en kunt u zonder zorgen samen genieten van deze bijzondere dag.

Exclusieve kathedraalzaal Baron van Nagell

Kasteel De Schaffelaar is een officiële trouwlocatie van de gemeente Barneveld. U geeft elkaar het Ja-woord in de exclusieve kathedraalzaal Baron van Nagell. Een onvergetelijk moment krijgt in deze bijzondere omgeving nog meer betekenis.

Samen met uw gasten kunt u proosten op het huwelijk met een glas bubbels, waarbij wij tevens de bruidstaart aan u presenteren. Tevens kunt u genieten van een heerlijk uitgeserveerd diner of onze kok´s zorgen ervoor dat er een uitgebreid buffet klaar staat.

Huwelijksfeest

Sluit uw trouwdag af in stijl met een huwelijksfeest in Kasteel De Schaffelaar. Met zeven zalen, salons en een trendy loungekelder is deze feestlocatie geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Terwijl u geniet van de mooiste dag van uw leven, zorgen wij ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Indien gewenst verzorgen wij ook de muziek en ander entertainment.

Het kasteel ligt op loopafstand van het station, maar is ook met de auto goed bereikbaar. Mocht het te laat worden om nog naar huis te rijden, dan zijn er in de nabije omgeving voldoende goede hotels te vinden.

Het team van Kasteelfeesten verwelkomt u graag en is trots op deze geweldige locatie. Uiteraard staan wij klaar om u te woord te staan en u te helpen met de organisatie van uw onvergetelijke dag!

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op per e-mail of telefonisch (tel. 088-0001515).