Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van De mooiste Trouwlocaties.
Meer informatieAkkoord

De mooiste trouwlocaties van Nederland en België

Kasteel Doornenburg

Kerkstraat 27
6686 BS Doornenburg
t0481 42 14 56
e  info@kasteelfeesten.nl
iwww.kasteelfeesten.nl
officiële trouwlocatieOfficiële trouwlocatie geschikt als feestlocatieMogelijkheid om trouwfeest te vieren mogelijkheid tot dinerenMogelijkheid tot dineren eigen catering mogelijkEigen catering mogelijk? mogelijkheid tot overnachtenMogelijkheid om te overnachten Live muziek mogelijkMogelijkheid voor live muziek fotoreportage mogelijkMogelijkheid voor fotoreportage mogelijkheid om buiten te trouwenMogelijheid om buiten te trouwen parkeermogelijkheidAantal beschikbare parkeerplaatsen geschikt voor invalideGeschikt voor minder valide mensen
ja ja ja nee nee ja ja nee ja ja

Trouwen in een middeleeuws kasteel

Met Kasteel Doornenburg als trouwlocatie, trouwt u in stijl.

Deze unieke locatie ademt een sfeer van romantiek, middeleeuwse allure en geborgenheid. Een prachtige achtergrond voor uw dag die onvergetelijk moet zijn.

Eenmaal over de ophaalbrug wordt u verrast door de bijzondere sfeer van de binnenplaats. De dikke burchtmuren weten het jachtige leven buiten te sluiten. De middeleeuwse burcht biedt allerlei mogelijkheden voor huwelijksvoltrekkingen, diners en stijlvolle feesten.

U kunt gebruik maken van de ruime binnenplaats waar u in de open lucht het JA- woord mag geven of u en uw gasten nemen plaats in het kasteel zelf. Ook kunt u gebruik maken van de kapel voor de kerkelijke inzegening.

Trouwfeest in een kasteel

Het kasteel, met zijn robuuste muren, zorgt voor een onvergetelijk feest. Zo kunt u uw dag beleven op één locatie en kunt u zonder zorgen samen genieten van deze bijzondere dag.

Kasteel Doornenburg ligt in de Betuwe tussen Nijmegen en Arnhem. Goed bereikbaar maar tevens ver weg van al elk verkeerslawaai.

Het team van Kasteelfeesten verwelkomt u graag en is trots op deze geweldige locatie. Uiteraard staan wij klaar om u te woord te staan en u te helpen met de organisatie van uw onvergetelijke dag!

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op per e-mail of telefonisch (tel. 088-0001515).